4:an på 4 veckor – Teaser!

Författat av:

4:an på 4 veckor – Teaser!

Ha!
Nu är det gjort. Testet är slutfört och vi på Må Bättre vet hur det gått med vår motvillige Matiss och alla hans styrkeövningar.

Har dessa muskler vad som krävs för att fixa uppdraget?

Har dessa muskler vad som krävs för att fixa uppdraget?

Vi tänker dock vänta en stund med att avslöja resultatet. Detta för att vi under dagen har samlat på oss en dryg timmas filmmaterial som vi vill klippa ner till en liten youtube-pralin för er. Senast i morgon kommer vi att hosta upp filmen och några kommentarer om projektet och resultatet. Kolla in här lite senare eller följ oss på twitter för att hålla dig uppdaterad.

Vad jag kan tänka mig att avslöja är att du på filmen kommer att få se vad Redaktören kallar en Stig Helmer på crack slita som ett djur för att klara av detta uppdrag som han bjudit in er att ta del av under senaste månaden.

I morgon får du bevittna hur vår kämpe gav allt iklädd sina finaste flamingo-shorts och rustad till tänderna med bitterhet. Du får även ta del av vilket uppdrag som erbjöds vår redaktör som med viss nervositet väntat en månad på detta.

Ses då!

4

Författat av

Matiss Silins är skribent och spokenwordpedagog som bl.a. skrivit krönikor kring välmående och bloggat om kampsport. Han har pluggat både hälsopedagogik och näringslära men det gjorde honom mest skeptisk till hälsoindustrin. Såhär tänker han om hemsidan: ”Må-bättre är en inspirerande idé som sätter igång tankarna kring vad hälsa är. Efter att ha pluggat idrottsvetenskap, näringslära och hälsopedagogik under flera år blev jag störd av att hälsa har blivit en industri. Det verkar som att det ska handla om perfektion och inte välmående. Hälsa för mig är att nå välbefinnande i min vardag samtidigt som jag kan koncentrera mig på mitt arbete, mina vänner och mina intressen. Att må bra ska inte vara en krävande heltidssysselsättning. Samtidigt handlar välmående om så mycket. Jag vill berätta om allt som påverkar mitt välbefinnande - gymmet, min matlagning, vem jag ser i spegeln under mina bra dagar, samma person i spegeln en dålig dag, sex, politik, dekadens, kultur, festivaler m.m. Idén med Må Mättre tilltalade mig. Känner jag mig lite oengagerad eller slö kan jag med bara några klick få flera tips på hur jag kan göra min dag bättre, roligare och givande. Må-bättre har ingen dold agenda eller given ideologi, olika människor strävar efter hälsa på olika sätt. Här får du inblick i någras liv och tankevärld. Frågan vi vill att du skall kunna få svar på här är helt enkelt: Hur mår du bra?” Som estradpoet, föreläsare och pedagog har Matiss pratat om skrivande och sin syn på språk t.ex. i Sveriges Radio P3 (chickitikaowhao), på Bok och Biblioteksmässan och för företagsledare. Nu skriver och videobloggar han här så ofta han kan. På Må-bättre.se kan du ta del av hans funderingar kring ett enkelt välmående.

Kommentarer

 1. Johan Larsson  mars 7, 2013

  Camilla läser ditt brev till år8 högt som inledning på lektionerna med beeptest, en övergång från digital till högst analog signal skulle jag säga.

  Var är filmen… torsdagen är snart till ända och jag klarar inte att vänta längre….

  //Johan

  • Matiss Silins  mars 7, 2013

   Men!
   Så roligt att hon gör det, hoppas att det gör något slags verkan.

   Filmen kommer, det har varit mycket att klippa i och just nu renderas en knapp kvart fantastisk gym-dokumentär signerad må-bättres Redaktör Sjöblom.

   Just nu drillar han elever i Sanshou men vi siktar på att ha filmen uppe vid 22.00 ikväll, vi ber om ursäkt för fördröjningen.
   /M

 2. Malinsblogg  mars 7, 2013

  Ska bli kul att se dig och andreas in action – äntligen! :-)

  • Matiss Silins  mars 7, 2013

   Hej Malin!

   Vi har t.o.m. en pytteliten blinkning till dig i filmen. Din kommentar om inställning tog verkligen skruv och har diskuterats ganska livligt de senaste dagarna.

   Tack för dina tankar och kommentarer!
   /M

You must be logged in to post a comment.