Årets första snöfall får mig att må bättre

Författat av:

Årets första snöfall får mig att må bättre

Nu är snön här på riktigt!

När jag vaknade idag så sken solljuset in i sovrummet starkare än vanligt. När jag drog upp persiennerna så såg jag varför – helt underbart vinterväder! Jag ska absolut ta en promenad sedan och lyssna extra noga på ljudet från knarrande snö under skorna, det är underbart lugnande tycker jag.

Jag älskar att gå ute i skogen när det ligger ett tjockt snötäcke på marken, det blir så ljuddämpat. Allt blir nästan helt tyst omkring mig och det gör att tankarna får större plats. Jag tror inte det blir någon träningsrunda ute idag dock, men för dig som är intresserad så finns det här inlägget som Andréas har skrivit om vintersport och träning ute – läs och bi inspirerad!

Snö!

Snö!

Det var allt jag hade för idag! Glöm inte att lämna en kommentar eller två om du tyckte om artikeln eller hatade den!  Klicka på ikonerna nedan för att dela denna artikeln på Facebook eller Twitter, jag kan garantera att den kommer ge dig en hel del uppmärksamhet, likes och kommentarer :-) Om du vill prenumerera på våra artiklar i din iPad, iPhone eller Android har du vår RSS-feed här!

/Lina

5

Författat av

Skribent på Må-Bättreredaktionen. Älskar Yoga och gymnastik. Har spelat golf på elitnivå i många år. Såhär tänker hon själv om webbplatsen: ”Jag vill att Må-Bättre ska bli en personlig och hemtrevlig webbtidning som jag själv vill besöka när jag har en minut över. Om jag har skrivit något som jag vet att jag själv skulle vilja läsa så är jag nöjd med resultatet. När det kommer till välmående så tror jag mer på att anpassa metoderna efter livet än livet efter metoderna.”

Kommentarer

 1. Manella  december 6, 2012

  Kommer att följa denna blogg, för den är vettig och en mycket intressant blogg med jätte bra innehåll.. Är själv en person som håller på att sluta röka, så det var extra bra att läsa om detta :D

 2. Andréas Sjöblom  december 12, 2012

  Underbart att du gillar den manella! :-)

 3. Jinni  december 13, 2012

  Hej Lina,

  Tack för den underbara kommentaren i min blogg! Vad glad jag blev.
  Kul att du läser min blogg! Jag har många läsare men få som kommenterar så det värmer extra när man får en så fin kommentar. Tack!

  Hoppas du får en fin Lucia!
  Kram Jinni

  • Lina Larsson  december 13, 2012

   Tack Jinni!

   Det var så lite så :) Jag har skrivit ett mail till dig :)
   Det samma, kram!

 4. Malinsblogg  december 19, 2012

  Wow, vilken bild! (:

You must be logged in to post a comment.