Varför tar förhållanden slut?

Författat av:

Varför tar förhållanden slut?

Kärlek och romantiska förhållanden kan vara det sötaste som finns men också väldigt bittert, trots allt tar majoriteten av alla förhållanden slut på ett eller annat sätt.

Om du någonsin funderat över hur saker kunde bli så fel i ditt senaste förhållande, så är denna artikel för dig. När ett förhållande tar slut är det ofta på grund av vanliga anledningar. Här är de vanligaste anledningarna till att kärleksförhållanden tar slut, läs om varför förhållanden tar slut och se hur väl ...

Läs mer →
3

Motion är bra för spermiernas hälsa

Författat av:

Motion är bra för spermiernas hälsa

Är du en man som vill bli lite mer fertil? Så bra, för nu finns det ny forskning som kan hjälpa dina spermier att må bättre. Män som motionerar regelbundet får inte bara bättre hälsa, minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, stroke och diabetes. Ny forskning visar att även en mans spermier får bättre hälsa genom att mannen motionerar och tränar. Spermierna blir fler i antal och piggare än någonsin!

Motion är bra för spermierna

Forskarna som upptäckte hur snabba och hälsosamma ...

Läs mer →
1

5 saker du måste kunna säga om dig själv

Författat av:

5 saker du måste kunna säga om dig själv

Du vet att ditt liv är på rätt spår om du kan repetera de följande rubrikerna för dig själv helt ärligt. Kan du inte det så har du lite positivt att jobba på.

Jag är stolt över mig själv

Du är din egna bästa vän och samtidigt din egna hårdaste kritiker. Det är alltid viktigast att du är nöjd med dig själv, oavsett vad andra tycker eller tänker om dig. Människor som är stolta över sig själva tenderar att ha bra självförtroende ...

Läs mer →
4

Kan män och kvinnor vara ”bara vänner” ?

Författat av:

Kan män och kvinnor vara ”bara vänner” ?

Kan killar och tjejer bara vara vänner med varandra? Kan heterosexuella män och kvinnor ha en vänskap där ingen blir attraherad av den andra? Få frågor kan skapa en så livlig debatt mellan killar och tjejer. Enligt ny forskning från The University of Wisconsin i USA kan inte killar och tjejer kan ha platonisk vänskap, i alla fall ser vänskapsrelationen mellan en kille och tjej väldigt olika ut för killen och för tjejen.

Killar och tjejer som är vänner

För att ...

Läs mer →
9