Träningsmusik – Vecka 8

Författat av:

Träningsmusik – Vecka 8

Kära må bättre -läsare!

Ännu en vecka full med träning och musik har passerat och för mig skribent och dig som må bättre -läsare innebär det en ny artikel med tips på träningsmusik! Denna veckan har faktiskt några äldre låt-favoriter flutit upp till ytan och tagit plats på träningsspellistan. Allt från Svenska 90-tals favoriter som Lambretta till The Chemical Brothers har strömmat in i mina öron under den gångna veckan. Om du vill läsa min första artikel om träningsmusik och nå min kompletta träningsmusikspellista han du klicka här Har du själv några tips på träningsmusik så får du mer än gärna posta dina förslag i en kommentar nedan! Nog om detta, här är veckans

Träningsmusik

#1 Galvanize – the chemical brothers

#2 Here I Go Again – E-Type

#3 I Miss The Misery – Halestorm

#4 Strip – Lambretta

#5 Ahluddatsh’t – Chords

Det var allt jag hade för idag, kära läsare av må bättre! Glöm inte att lämna en kommentar eller två på artikeln, oavsett om du tyckte om den eller hatade den! Om du vill få lite extra uppmärksamhet och likes av dina vänner på Facebook och Twitter idag kan du dela den här artikeln genom att klicka på Facebook- och Twitterikonerna nedan till vänster.

För att inte vara den som går miste om nästa underbara artikel här på Må Bättre kan du följa oss genom Blogglovin’ här! eller via Twitter. Vill du prenumerera på våra artiklar i din iPhone, iPad eller Android kan du klicka på vår RSS-feed här!

/Andréas

1

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

Kommentarer

  1. Malinsblogg  februari 27, 2013

    Väldigt bra! älskar lambretta!

You must be logged in to post a comment.