Video: Söt film om dumma sätt att dö på

Författat av:

Video: Söt film om dumma sätt att dö på

Äta en två veckor gammal paj som inte varit nedkyld. Vara din egen elektriker. Ha en skallerorm som husdjur. Jaga en ballong över ett järnvägsspår. Den här söta videon tar upp dessa och några fler dumma sätt att dö på. Ämnet kanske känns lite allvarlige, men tro mig, denna videon är bara feelgood. Jag log under hela tiden jag såg den och efteråt kunde jag inte sluta nynna på den. Sjukt trallvänlig video om dumma sätt att dö på! Tydligen så är denna videon är PR-trick ifrån Metro som vill göra kollektivtrafiken säkrare för både passagerare och allmänheten. Spana in videon och se hur lång tid låten sitter kvar i ditt huvud!

1

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

Kommentarer

 1. brittel nava  juni 23, 2015

  Hej.
  Visst var den söt, ytligt sett. Jag är bipolär 2 och jagas periodvist av suicidtankar. Inte idag, tack och lov.
  En sådan här film/låt, kan trigga igång mer än vad folk i allmänhet inte vet. Jag klandrar inte okunskap, därför skriver jag detta. Hjärnkoll har en paroll ” slå hål på myten om psykisk ohälsa”
  Nu skall jag iväg och träna, ha en fin dag
  brittel nava, sjukpensionär

You must be logged in to post a comment.