Video: Hur reagerade du?

Författat av:

Video: Hur reagerade du?

Vem är personen under den mysiga björndräkten och spelar det verkligen någon roll när han erbjuder dig en kram? Detta är en väldigt lyckad reklamfilm från en tysk organisation som verkar för att få ut funktionsnedsatta människor i arbetslivet. Musiken är vacker och trots avsaknaden av dialog talar den ett mycket tydligt och känsligt språk som vi alla kan förstå, ung som gammal – kärlekens språk. Ta några minuter av din dag för att se denna videon och berätta sedan vad du tycker om den.

4

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

Kommentarer

 1. Anonym  april 26, 2015

  Ty

 2. Helena  oktober 28, 2015

  Lärorikt. Hade han stått utan sin ”björndräkt”hade han förmodligen inte fått en enda kram :-( jag anser att människor dömer på förhand.

 3. Anne  april 11, 2016

  Hello,

  I hope you are well. My name is Anne and I work in the field of digital marketing.

  I came across your website http://xn--m-bttre-7wag.se/ and think it is great!

  I was wondering if you might be interested in placing a sponsored post

  adjusted to your blog with a naturally included dofollow link to lottery tikets.

  What is your price for this type of advertising?

  Thank you and I look forward to hearing from you soon.

  Sincerely,
  Anne

 4. Pernilla  mars 20, 2017

  Jag blev varm i hjärtat av filmen. Det var rätt person på rätt plats.

You must be logged in to post a comment.