Vill du ha en kyss under misteln i jul?

Författat av:

Vill du ha en kyss under misteln i jul?

Ett par som kysser varandra under en mistel blir välsignade med tur i kärlek av mistelns magiska kraft. För varje kyss som själs under misteln ska man nypa av ett bär ifrån den och kasta det över vänster axel. När misteln inte har några bär kvar förlorar den sin magiska kraft. Har du någonsin undrat om den gamla romantiska traditionen med att kyssa någon under misteln vid jul fortfarande existerar? Ta en titt på den här videon så får du reda på svaret!

En vän skickade mig denna korta video och jag kunde inte sluta le när jag tittade på den, hur söt som helst och väldigt passande nu till jul. Videon visar två universitetsstudenter som på ett väldigt lekfullt sätt lurar förbipasserande människor till att ge dem en kyss under en mistel. Min favoritdel av videon är helt klart de gamla människorna som stannar till för att ge varandra en puss, det visar att kärlek fortfarande finns på ett ungdomligt vis även om man är 80 år gammal.

Ta en titt på videon, den är kort och du kommer inte ångra dig! Här har du den:

Det var allt jag hade för idag, kära läsare! :-) Glöm inte att lämna en kommentar eller två på artikeln, oavsett om du tyckte om den eller hatade den! Om du vill få lite extra uppmärksamhet och likes av dina vänner på Facebook och Twitter idag kan du dela den här artikeln genom att klicka på Facebook- och Twitterikonerna nedan till vänster.

För att inte vara den som går miste om nästa underbara artikel här på Må Bättre kan du följa oss genom Blogglovin’ här! eller via Twitter. Vill du prenumerera på våra artiklar i din iPhone, iPad eller Android kan du klicka på vår RSS-feed här!

/Andréas

4

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

Kommentarer

  1. Madde med bloggen  december 19, 2012

    Hänger alltid upp en mistel över köksdörren hemma. det är en fin tradition! Underbar videro förresten =)

  2. Malinsblogg  december 19, 2012

    Är inte så stor på att julpynta :P visste faktiskt inte om traditionen över huvud taget! sött ändå (: gillar tjejen som ger honom en örfil b:

  3. Libeth  december 19, 2012

    Jag har hört höger axel men det är väl olika antar jag. har alltid en krans hängandes på dörren under jul

You must be logged in to post a comment.