Recept: Hallon & Mango sangria

Författat av:

Recept: Hallon & Mango sangria

Det är lite fel årstid för Sangria, men jag var bara tvungen att dela med mig av det här (relativt) kalorisnåla receptet på hallon och mago sangria! Härligt uppfriskande dryck!

Detta recept på sangria passar perfekt till förfesten eller som en liten fördrink när det vankas middag med vännerna. Receptet räcker till 8 drinkar ungefär. Om du vill göra den lite mer julig kan du slänga i en kanelstång också, fungerar utmärkt. Testa gärna receptet själv och lämna en kommentar efteråt där du berättar vad du tycker!

Sangria recept

sangria recept

Sangria recept

  • 1 mango – skalad och skivad i tunna skivor
  • 1½ kopp hallon
  • 3 Msk hallonlikör
  • 1 flaska (750 ml) rosévin
  • 4 koppas kyld lemon-lime läsk
  • Is

Gör sangria såhär

Blanda mango, hallon, rosévin och hallonlikör i en stor kanna eller bålskål. Blanda och låt stå i kylskåpet i minst en timme (gärna över natten). Innan servering, häll i läsken och isbitar.

Sist men absolut inte mist vill jag tipsa om en underbar och stilren blogg; Linn, löpning och livsglädje – Min inspiration till löpning, träning, hälsa, sund livsstil och politik är en blogg där Linn lägger upp tips om löpning, kost och träningsmotivation – precis vad vi gillar här på Må Bättre. Ge hennes blogg ett besök om du vill!

Det var allt jag hade för idag, kära läsare! :-) Glöm inte att lämna en kommentar eller två på artikeln, oavsett om du tyckte om den eller hatade den! Om du vill få lite extra uppmärksamhet och likes av dina vänner på Facebook och Twitter idag kan du dela den här artikeln genom att klicka på Facebook- och Twitterikonerna nedan till vänster.

För att inte vara den som går miste om nästa underbara artikel här på Må Bättre kan du följa oss genom Blogglovin’ här! eller via Twitter. Vill du prenumerera på våra artiklar i din iPhone, iPad eller Android kan du klicka på vår RSS-feed här!

/Lina

1

Författat av

Skribent på Må-Bättreredaktionen. Älskar Yoga och gymnastik. Har spelat golf på elitnivå i många år. Såhär tänker hon själv om webbplatsen: ”Jag vill att Må-Bättre ska bli en personlig och hemtrevlig webbtidning som jag själv vill besöka när jag har en minut över. Om jag har skrivit något som jag vet att jag själv skulle vilja läsa så är jag nöjd med resultatet. När det kommer till välmående så tror jag mer på att anpassa metoderna efter livet än livet efter metoderna.”

Kommentarer

  1. Annes träningsblogg  december 24, 2012

    Åh, till och med på en frusen dag ser bilden väldigt läskande ut! usch, vilket väder vi har här. ha de bäst kram och god jul!

You must be logged in to post a comment.