Träningsmusik – Vecka 6

Författat av:

Träningsmusik – Vecka 6

När jag skriver detta är det söndag kväll och jag är helt slut efter en vecka full med träning och jobb, det hade gärna fått vara helg i några dagar till.

Eftersom vi på Må Bättre har fått lite mail ifrån några av er läsare där ni ber om fler förslag på träningsmusik och träningsspellistor tänkte jag i denna artikel ge dig 5 nya tips på bra träningsmusik. Vad som är bra träningsmusik och inte är såklart väldigt olika, men kanske finner du en eller två av låtarna jag föreslår passande för din träningsspellista. Som jag skrev i min förra artikel om träningsmusik beror det också på vilken idrott man utövar.

träningsmusik

Träningsmusik – Vecka 6

Den senaste veckan har det blivit mycket rock som träningsmusik av någon anledning. Jag tror det har att göra med arbetstempot som hållits under veckan. Jag funderar också på att göra det här med träningsmusik till en återkommande artikelserie här på Må Bättre. Det tillkommer alltid låtar i träningsspellistan under veckans träningspass och det verkar vara uppskattat av er läsare, så förbered dig på fler tips på träningsmusik här på Må Bättre! Precis som i förra artikeln är det bara till att trycka play om du har Spotify på datorn, annars finns låtarna på YouTube. Här har du denna veckans 5 träningslåtar:

Träningsmusik vecka 6

#1 Guano Apes – You Can’t Stop Me

#2 Guano Apes – Open Your Eyes

#3 Intro – The XX

#4 Sick Puppies – You’re Going Down

#5 Blackout – Novadriver

Det var allt jag hade för idag, kära läsare av må bättre! Glöm inte att lämna en kommentar eller två på artikeln, oavsett om du tyckte om den eller hatade den! Om du vill få lite extra uppmärksamhet och likes av dina vänner på Facebook och Twitter idag kan du dela den här artikeln genom att klicka på Facebook- och Twitterikonerna nedan till vänster.

För att inte vara den som går miste om nästa underbara artikel här på Må Bättre kan du följa oss genom Blogglovin’ här! eller via Twitter. Vill du prenumerera på våra artiklar i din iPhone, iPad eller Android kan du klicka på vår RSS-feed här!

/Andréas

0

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

You must be logged in to post a comment.