Träningsmusik – Vecka 7

Författat av:

Träningsmusik – Vecka 7
Träningsmusik

Träningsmusik – Vecka 7

Tjena alla må bättre -läsare! Ännu en vecka är till ända och en ny väntar med nya möjligheter!

Förra veckan började jag med en nya artikelserie som jag valde att kalla träningsmusik för enkelhetens skull. Eftersom min spellista med träningsmusik blir större för varje vecka tänkte jag publicera mina nyfunna träningshits här varje måndag. Det verkar som de flesta av oss som tränar och håller igång söker ny träningsmusik att lyssna på, därför får du 5 nya tips på träningsmusik varje vecka här på må bättre. Här kommer veckans 5 träningslåtar:

(till Matiss vill jag bara säga att jag hoppas att du blir mer nöjd med mitt bildval denna gången!)

#1 Mötley Crüe – The Animal In Me

#2 Eminem – Soldier

#3 Sixx: A.M. – This Is Gonna Hurt

#4 Linkin Park – Easier To Run

#5 Busta Ryhmes – Bounce

1

Författat av

Är grundare av Må-Bättre.se och en av skribenterna på Må-Bättreredaktionen. Har under större delen av sitt liv verkat som chefsinstruktör inom Svenska Riksidrottsförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Såhär tänker han själv om webplatsen: "Må-Bättre.se ska verka för att avdramatisera välmående och hälsa. Oftast behövs så lite för att må så mycket bättre och jag hoppas att inläggen vi publicerar här får våra besökare att inse att de själva är i kontroll över sitt liv och välmående. Oavsett vilken ålder man är i och hur stadgat ens liv är finns det alltid möjlighet till att öka välbefinnandet utan att kasta om tillvaron. Jag hoppas att vår webbplats blir ett naturligt stopp för våra besökare kring lunch- och fikaraster"

Kommentarer

  1. Claras Life  februari 19, 2013

    EMINEM! Tränar alltid till hans musik. rapp är favorit när jag tränar (:

You must be logged in to post a comment.