Vi är en blogg som fokuserar på allt som har med hälsa att göra. Vi som skriver här är väldigt intresserade av olika aspekter inom hälsa och vad du kan göra för att leva ett hälsosammare liv. Det inkluderar allt från en bra kost till träning och mental hälsa. Många glömmer bort att man måste må bra mentalt och fokuserar enbart på träning och att lägga om sin kost. Men allt måste klaffa för att man ska uppnå bästa resultat. Vi kommer titta på allt från hur du ska tänka kring mat till vad du kan göra för att må bättre i vardagen. Vi kommer även skriva om olika dieter och vad man ska tänka om man ska börja följa en diet.

Munhälsa och att ta hand om sig själv

Att leva hälsosamt handlar om att se till sitt bästa i alla lägen. Det betyder också att du bör ta hand om din hud och din munhälsa. Därför kommer du även kunna läsa om olika skönhetsprodukter som är bra för dig samt hur du ska tänka kring tandborstning och munhygien. Många av dessa delar hänger ihop och påverkas av varandra. En hälsosam livsstil ska vara ett medvetet val och inget tvång. Vi vill att lyfta fram det positiva i detta och få dig motiverad till att ändra om dina vanor. Om du känner att du gör dessa förändringar mot din vilja brukar det sluta med att man faller tillbaka i gamla vanor. Det är också därför som den mentala biten är så viktig.

Våra erfarenheter

Vi som skriver här två hälsofreaks som läser allt vi kommer över när det gäller hälsa. Vi vill helt enkelt bara dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter med de som vill läsa. En hälsosam livsstil är trots allt något väldigt individuellt och man måste hitta de vanor som fungerar för en själv. Vi älskar att testa nya saker inom hälsa och hoppas att ni gör detsamma. Därför kommer du kunna hitta information om allt från olika träningsformer till nya kosttillskott. Vi är öppna för det mesta och älskar att dela med oss av det vi testar. Hälsa är som sagt ett väldigt brett ämne men det kan inte skrivas nog om det enligt oss. Vi hoppas att ni gärna vill följa med oss på denna resan.